Cine suntem noi

Provenim din locuri și medii diferite, însă cu toții avem un lucru în comun: sentimentul apartenenței la familia lui Isus Cristos.craiova

În România, grupurile noastre de credincioși se întâlnesc în Brașov, Craiova și Caracal. De asemenea, avem membri în București, Sibiu și alte locații din România. Faceți click aici pentru mai multe informații despre modul în care puteți lua legătura cu noi.

În limba originală a Bibliei, cuvântul „biserică” se referea la o „adunare de oameni”, ci nu la denumirea unei locații sau a unei clădiri. Așadar, locurile noastre de întâlnire sunt spații simple unde ne adunăm pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, pentru a învăța despre Biblie și a ne încuraja reciproc să fim membri ai familiei lui Isus Cristos.

bread-and-wineCea mai importantă întâlnire pentru noi este slujba săptămânală de frângere a pâinii, când ne întâlnim pentru a împărți pâine și vin. Pâinea și vinul sunt simboluri ce ne amintesc de viața, moartea și învierea domnului Isus Cristos și despre speranța noastră că El se va întoarce pe pământ.

O dată pe an Christadelfienii din întreaga Românie, dar și din Regatul Unit și Republica Moldova, se întâlnesc pentru Școala Biblică.